Direct naar de inhoud.

Wedeka bestaat 50 jaar. Lees hier ons verhaal.

Deze week staat Industrie Ter Apel in het teken van ‘Lekker In Je Vel’. Tijdens deze week staat de mentale en fysieke gezondheid centraal. Door middel van onder andere lekkere gezonde recepten in de kantine en het samen wandelen met de ‘Ommetjes app’, proberen wij op een leuke manier de medewerkers te stimuleren goed voor zichzelf te zijn.

Verder wordt er aandacht besteed aan hulp bij geldzorgen, stoppen met roken en het volgen van de training ‘Voel je Goed’ van Stichting Lezen en Schrijven.

De eerste dag zit er op en wat zijn er al veel leuke en goede dingen gebeurd! Zo zijn er al een aantal medewerkers lekker gaan wandelen of sjoelen en heeft het kantinepersoneel ervoor gezorgd dat er allerlei gezonde producten beschikbaar waren: van zelfgemaakt fruitwater tot een stelling gevuld met vers fruit. De eerste dag was het fruit gratis, om medewerkers te stimuleren gezond te eten.

Al met al kunnen we vaststellen dat de eerste dag goed geslaagd is, op naar nog veel leuke en gezonde momenten deze week!

© Copyright Wedeka 2023 Disclaimer Cookies Privacyverklaring Inkoopvoorwaarden