Direct naar de inhoud.

Wedeka bestaat 50 jaar. Lees hier ons verhaal.

Verpakken

Ieder product zijn eigen verpakking

Machinaal skinnen, krimpen, blisteren, sleeven, sealen of handverpakken: vele technieken zijn aanwezig om uw producten op de juiste wijze te verpakken. Door de goede onderlinge samenwerking en afstemming tussen de diverse locaties kunnen we grotere partijen handelen.

Een aparte afdeling verpakt hondenkauwproducten strikt volgens de HACCP regelgeving.

Onze verpakkingsspecialisten kunnen u over de verschillende verpakkingsmogelijkheden adviseren.

Wat we bijvoorbeeld doen:

  • Assemblage
  • Ompakken
  • Labelen
  • Coderen
  • Wegen
  • Aftellen
  • Etiketteren

Het centrale magazijn in Stadskanaal beschikt over een grote opslag voor gevaarlijke stoffen (PGS15 opslag).

We verzorgen ook werkzaamheden van opslag en transport tot orderpicking en distributie naar de gewenste bestemming. Onder onze klanten bevinden zich (vaak al sinds jaren) de meest gerenommeerde bedrijven waaronder Beiersdorf, Rituals, Pharmaspray, Paragon en Topbrands.

“Wedeka is flexibel, levert kwaliteit en kan snel inspelen op de behoefte van de klant: wij ontzorgen de klant nog echt!”

Werk-leertraject Verpakken

Saskia is bij Wedeka komen werken vanwege medische redenen. De reden waarom er gekozen is voor een werk-leerplek op de Pharmaspray afdeling, is dat ze daar een eigen werkplek heeft en haar eigen werktempo kan bepalen.

Saskia is in eerste instantie in de lijn aan de lopende band begonnen. Er is met haar besproken hoe zij zich wil ontwikkelen en wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Aangezien Saskia een mbo opleidingsniveau heeft, kan zij de werkleider en voorman met administratief werk ondersteunen.

Ze is zeer gemotiveerd en leergierig en door haar rustige karakter is het fijn samenwerken.

Voor beide partijen pakt het goed uit, de werkleider en de voorman worden ontlast met het administratieve werk en Saskia kan op haar eigen tempo de administratieve taken uitvoeren.

Ook op persoonlijk vlak is er een positieve ontwikkeling bij Saskia: ze krijgt meer zelfvertrouwen en daardoor is ze ook in staat om naast het administratieve werk de voorman te ondersteunen met het werk op de afdeling.     

© Copyright Wedeka 2023 Disclaimer Cookies Privacyverklaring Inkoopvoorwaarden