Direct naar de inhoud.

Wedeka bestaat 50 jaar. Lees hier ons verhaal.

TDC

TDC

In de TDC’s van Veendam, Stadskanaal en Westerwolde werken professionals van Wedeka en de gemeenten samen om uitkeringsgerechtigden te ontwikkelen naar een vervolgstap ter voorbereiding op of naar regulier werk.

Diagnosticeren, trainen, testen, toetsen, scholen en werkervaring opdoen: dit betreft een maatwerktraject.

Door het samen met de werkcoach opstellen van een profiel leert de deelnemer zichzelf beter kennen. Zo krijgt de deelnemer inzicht in zijn of haar mogelijkheden en wordt er gekeken naar wat er nodig is om de deelnemer een vervolgstap te laten maken.

Vanuit de gemeenten worden deelnemers aangemeld voor het TDC, om vanuit daar een vervolgstap te maken. Veel deelnemers starten met een werkfittraject of een werkervaringsplek met als doel werknemersvaardigheden en vakvaardigheden opdoen om de uitstroom naar een betaalde baan te vergroten.

Ook bestaat de mogelijkheid dat een deelnemer op zeer korte termijn doorbemiddeld kan worden naar regulier werk. Hiervoor worden de accountmanagers van de TDC’s ingeschakeld.

Ons nieuwe logo is voor trajectdeelnemer Robert een mooie inspiratiebron geweest. Het resultaat mag er zijn: een unieke kast in de kleuren van Wedeka, die met gemak een tweede ronde meekan.

Robert is werkzaam op de ontwikkelafdeling TDC Stadskanaal, hier bieden wij wisselende werkzaamheden en momenteel knappen wij meubels op.

© Copyright Wedeka 2023 Disclaimer Cookies Privacyverklaring Inkoopvoorwaarden